onsdag 16 november 2011

Pärlan

Foto: pappersprassel & plåt


I går kväll så var jag tillsammans med ett femtiotal andra tjejer/kvinnor/damer på en härlig afton som en av mina vänner anordnat. Det bjöds på god mat, mingel och inbjudande fint dukade bord. Runt servetterna var det virat ett ullsnöre med en pärla på, denna pärla kom att symbolisera kvällen. 


Cajsa Tengblad föreläste med temat "Revolt mot duktigheten - att ha sitt värde i den man är, inte i det man gör" Detta är något som inte bara jag sög åt mig under kvällen. Det är så lätt att prestera och göra bra ifrån sig och fylla på stjärntanken, istället för att fylla på "hjärtetanken" Det slog mig än en gång att värdet på mig själv kommer utifrån den jag är och det förändras inte om jag så skulle ha storstädat hemma, hunnit handla och göra upp veckans meny för att sedan skicka lite fina hälsningar till vänner och slutligen piffa till det lite extra i hemmet. 


Nej, jag är värdefull ändå. Och det är Du med "Pärlan", glöm inte det!


Kram R

1 kommentar:

  1. Verkar ju varit kanoners! Glöm heller inte att du har en till som bor i dig, en kung över alla andra kungar, som gör dig till dig, som gör dig till dotter av inte denna värld, som ger dig mandat i allt du gör och i den du ÄR, och som vi inte får glömma bort. Kroppen ditt är ett tempel! Där bor du dotter av konung! KRAM

    SvaraRadera

Roligt att du varit inne och läst. Jag blir jätteglad för en liten hälsning ♥