fredag 11 maj 2012

Kuddkrig på hemmaplan

Foto:pappersprassel&plåt


Foto:pappersprassel&plåt

Det är så roligt med kuddar och så frestande att inhandla. Men det går ju inte att köpa hur mycket som helst, tanken är ju att man sa få plats i soffan också ;) Det roliga är om man kan byta ut dem, spara några kuddfodral för att plocka fram vid senare tillfälle eller i ett annat sammanhang. Här hemma "krigar" kuddarna om vilka som ska få vara kvar i den grå soffan. Får se vilka som vinner. Har du någon favorit som du tycker ska få stanna kvar?

Trevlig fredag!
Kram/R

6 kommentarer:

 1. Jag skulle ju behålla dom som är flätade. Vart har du köpt dom?=) Såna vill jag ha..

  SvaraRadera
 2. De flätade kuddarna är från Village och är nyinköpte så de finns nog fortfarande kvar. Finns i grått, lite syrenaktigt och i cremefärgat. Tack för att du kikade in och kommenterade. Ser dock inte vem du är... men ha en trevlig helg, kram

  SvaraRadera
 3. Jag fastnade oxå för de flätade, väldigt snygga!!

  SvaraRadera
 4. Ja, tänk att det ska vara så svårt att motstå vackra kuddar. Döttrarna och maken suckade högt då jag släpade med mig en kudde hem från London i somras. Men det var kärlek vid första ögonkastet så det vara bara att sätta sig på resäskan. ;)

  Tack snälla Rani för din kommentar på min blogg som dessutom gjorde att jag hittade hit till dig. Hit åtevänder jag gärna! :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. De grovstickade är ju superfina :)

  SvaraRadera
 6. Det blir de gråa som får störst utrymme i soffan, tack för era tankar :)

  SvaraRadera

Roligt att du varit inne och läst. Jag blir jätteglad för en liten hälsning ♥