torsdag 29 december 2011

Förväntan bland oskrivna blad

Foto: pappersprassel & plåt

  
Foto: pappersprassel & plåt

Foto: pappersprassel & plåt

Foto: pappersprassel & plåt
Jag känner en förväntan inför 2012, det är spännande med oskrivna blad, jag pratar inte om ovisshet utan snarare förväntan på det nya året. Gör det du med, gå in med förväntan, det kan förändra mycket på hur man väljer att se saker och ting :)
Det roliga med ett nytt år är också att det är dags att köpa sig en ny almanacka, jag fick min av svärmor.  En uppskattad gåva som håller hela året :) Jag har under många år inhandlat almanacka från 
Ordning & Reda och även denna är därifrån. Gillar hur upplägget är och att det finns plats att skriva och planera i den och med praktiska plastfickor. 

Pennorna som pryder den gamla konservburken är inhandlade på Ikea. Här har jag blandat både vanliga blyertspennor med några färgpennor. De finns på Ikea Family avdelningen, tror att jag gav mindre en en tjugolapp för en uppsättning.  Snygga och användbara pennor  som fungerar lika bra att skriva med som att se snygga ut  och sticka ut på skrivbordet.  

Ha det fint!
/R7 kommentarer:

 1. Åh vad trevligt det ser ut. Även jag skulle behöva en ny almanacka, och denna såg ju både fin och praktisk ut. Synd att Ordning och reda inte finns i Jönkan. Får kolla om de kanske har nån webbshop. Kram!

  SvaraRadera
 2. Det kanske får bli en tur till Gbg över dagen med trevligt sällskap ;) Eller så fungerar nog webben lika bra. Det är bara att gå in och låta dig inspireras :)

  SvaraRadera
 3. RANI! :)
  Så himla fin blogg du har, inspirerande!!
  Tänkte tack så jäätemycket för det fina julkortet! Och speciellt tacka för "PN"! Jag har fått heta Ellen Norberg på de allra flesta julkort så det här var riktigt uppfriskande! :)
  Hoppas vi ses snart och fortsätt med din fina blogg :)
  Kram Ellen

  SvaraRadera
 4. Tack Ellen, glad jag blir att du kikar in här och att du gillar den. Så klart att du får heta PN, något annat är det inte tal om ;) Ha en fin nyårshelg, vi planerar in en Sthlmstrip framöver och då är du inräknad.

  Kram R

  SvaraRadera
 5. Åh, vilka fina pennor, ska jag med spana in, så tack för tipset. Har glömt tacka för julkortet, var super fint!! Du är duktig!!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Fint!! Tack för tipset, behöver en nu när plugg väntar!
  Hoppas vi ses snart.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ååh va roligt! Vill jättegärna vara inräknad i er sthlms helg! :) bara att skrika till lite i förväg! :)

  SvaraRadera

Roligt att du varit inne och läst. Jag blir jätteglad för en liten hälsning ♥