tisdag 28 februari 2012

Hemlängtanfoto:pappersprassel&plåt

Har gått igenom linneskåpet här hemma och hittade några handdukar som jag inte använt på väldigt länge.  De har kommit lite i skym undan för annat. Det fanns en tid då hela min tillvaro bestod av marinblått och vitt. Tiden då jag bodde hemma hos mor och far på västkusten och då allt med det marina fångade mitt intresse. Kläder, inredning och resor innefattade det marina temat. Just dessa handdukar kommer från Lexington. De har fantastiskt mycket snygga grejer och har utvecklat sitt sortiment ordentligt sedan jag köpte dessa randiga handdukar. 


foto:pappersprassel&plåt


Har märkt att de senaste inköpen av kläder har haft en tendens att gå mot det marina hållet åter igen. Kanske kan jag återskapa lite västkustkänsla här hemma även fast jag numera inte har närheten till havet. Jag har visserligen nära till en väldigt stor sjö som går alldeles finfint att segla på, men inte bada i....för det är den för kall för. 

Salta stänk och friska vindar är jag inte längre bortskämd med, men vid nästa gång jag besöker Skärhamn får jag ta ett djupt andetag, känna in både tången, salt och tjära och lyssna in vågskvalpet och de skrikande måsarna.  

Kram/R


2 kommentarer:

  1. Åhhhhhhh jag saknar också havsluften, tången, saletet....vindarna, havets brus och vågornas dans...mmm västkusten finns för alltid i mitt hjärta!

    SvaraRadera
  2. Eller hur Diana, västkusten finns för alltid i mitt hjärta!

    SvaraRadera

Roligt att du varit inne och läst. Jag blir jätteglad för en liten hälsning ♥