tisdag 18 september 2012

Skön stund med skön tidningFoto:Pappersprassel&PlåtFoto:Pappersprassel&PlåtFoto:Pappersprassel&Plåt

När jag kom hem från jobbet idag så var brevlådan full med diverse tidningar och en och annan räkning. Jag kan ärligt erkänna att jag lade räkningarna åt sidan lite medan jag satte på en kopp té för få en skön stund. Sköna Hem hade landat i brevlådan och det är alltid så mysigt att sätta sig en stund och bläddra, tycka och fundera på hur man vill utveckla hemmets vrå.  Jag har haft ett otal olika inredningsmagasin hemma, men nu har turen kommit till en miniprenumeration av just Sköna Hem. 

Muggen som finns med på bilden har en blindskrift som du kanske kan se. Där står det "Tilt", den är lite rolig på det viset när man fyller koppen så vickar den åt ena sidan och står spm en vanlig kopp brukar göra. Och ju mer och mer  av innehållet som försvinner från muggen så vickar den och står lite snett. Té ska man dricka ur mysiga koppar och den här koppen är riktigt trevlig att dricka ur. Tésilen är från Granit och likaså de små ljusstakarna. 

Vad har du för sätt att varva ned på efter en arbetsdag? Och jag tar förresten tacksamt emot tips på andra trevliga inredningsmagasin :)

Strax dax att svira om och gå på date med mannen min, blir tapas i kväll, mums :) 

Ha en skön kväll!

Kram Rani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Roligt att du varit inne och läst. Jag blir jätteglad för en liten hälsning ♥